Mijn naam is Nynke Wiersma en sinds 2019 ben ik eigenaresse van Schoonheidssalon Blos. In een rustgevende behandelruimte word je door mij heerlijk in de watten gelegd.

 

In 2017 heb ik mijn diploma behaald als schoonheidsspecialiste en ondertussen heb ik meerdere opleidingen gedaan om mij verder te specialiseren. Bijvoorbeeld een specialisatie om jouw wimpers en wenkbrauwen nog mooier te maken. Als ik klanten vraag wat ze willen met bijvoorbeeld hun wenkbrauwen, dan geven ze vaak aan dat ze mijn eigen wenkbrauwen een mooie vorm vinden hebben en dat dat is wat zij ook willen. Ik geef dan aan dat ik dat liever niet doe maar ik kijk goed naar jouw gezicht en dan kijk ik wat het beste bij jouw gezichtsvorm past.

 

Een persoonlijke aanpak kenmerkt mijn salon, er wordt geluisterd naar jouw wensen maar er wordt ook gekeken of het bij jou past. Dit is ook een van de redenen waarom ik gekozen heb om schoonheidsspecialiste te worden. Het persoonlijke contact met de klanten en de behandeling geven die bij hen past, hiervoor moet je de tijd nemen voor je klanten en dat is iets wat ik bij Blos belangrijk vind. Er is tijd voor een praatje, maar ook voor rust en ontspanning. Ik ben tevreden als de klant zich thuis en welkom voelt bij mij in de salon en daarna ontspannen en met een fijn gevoel de deur weer uitgaat.

Bij schoonheidssalon Blos wordt zoveel mogelijk gewerkt met producten op natuurlijke basis. Want de natuur biedt prachtige en werkzame ingrediënten. Waarom zou je iets gebruiken wat door mensen bedacht is, als de natuur dit al voor ons gedaan heeft? Bijna iedereen kan deze producten goed verdragen en ze helpen bij het behouden van een gezonde huid en een mooie uitstraling.

Je kunt voor allerlei behandelingen bij de salon terecht, iedere aangeboden behandeling is met zorg gekozen en worden allemaal met evenveel plezier uitgevoerd. Verder heb ik nog genoeg plannen om jou nog beter van dienst te kunnen zijn, zo staat een opleiding in huidverbetering op het programma. Zo kan er nog beter advies gegeven worden om jouw huid optimaal te laten stralen!

Voor de beste uiterlijke versie van jezelf en dat op een zo natuurlijk mogelijke manier, ben je bij Schoonheidssalon Blos aan het juiste adres. Want hier…draait het om jou!

Je bent van harte welkom.