• Gezichtsbehandeling
  • Lash Volume Lift
  • Henna Brows
  • Harsen
  • Ontspanningmassage
  • Visagie

Bij Schoonheidssalon Blos kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Heerlijk ontspannen met een gezichtsbehandeling of je wenkbrauwen in model laten brengen. Hieronder vind je een uitleg over verschillende behandelingen.

Gezichtsbehandeling

Tijdens de gezichtsbehandelingen wordt er gekeken waar jouw huid behoefte aan heeft. De behandeling wordt aangepast aan jouw huid, wat je wensen zijn en welk huidtype je hebt. De producten die gebruikt worden in de salon zijn 95-100% natuurlijk en daardoor geschikt voor elke huid.

Lash Volume Lift

Deze behandeling laat je eigen wimpers liften. Door de wimpers vanaf de haarwortel te krullen met behulp van silicone pads krijg je het gekrulde resultaat wat 6-9 weken blijft. De behandeling duurt 45-60 minuten en is niet schadelijk voor je wimpers. Tijdens de behandeling worden de wimpers ook geverfd, de mascara heb je voorlopig niet nodig. Na de behandeling mogen de wimpers 24 uur lang niet nat worden. Na die 24 uur mag je er alles weer mee doen, zwemmen, sporten of naar de sauna is allemaal geen probleem! Eventueel mascara mag ook weer worden aangebracht op de wimpers.

Henna Brows

De natuurlijkste manier om je wenkbrauwen te verven. Henna is afkomstig van de Hennastruik, hieruit wordt de henna gemaakt. Bij deze behandeling worden je wenkbrauwen als eerst voorgetekend, zo kun je zien wat het beste bij jouw gezicht past. Met acht verschillende kleuren op voorraad, die ook nog gemixt kunnen worden zit er altijd de perfecte kleur voor jou bij. De henna wordt gemixt met rozenwater, dit is namelijk een stuk zachter voor je huid dan normaal water. Omdat het een natuurlijke verf is moet het +/- 15 minuten inwerken. Wanneer de henna is verwijderd worden je wenkbrauwen geëpileerd zodat je met perfect gevormde wenkbrauwen de deur uit gaat.

Harsen

Wil je graag een gladde huid zonder ongewenst haar? Dan is harsen een uitkomst. Door middel van de hars verwijder je overtollig haar op de benen. Hierdoor heb je minder last van ingegroeide haren en 2-4 weken resultaat! Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. De haren zullen dus weer aangroeien. Perfect voor een heerlijke vakantie! 

 

Ontspanningsmassage

Ben je toe aan ontspanning? Geef jezelf een massage cadeau. Er worden natuurlijke oliën gebruikt tijdens deze behandeling. Door je lichaam de ontspannen geef je jouw geest ook rust, en ga je relaxed de deur weer uit.

 

Visagie

Binnenkort een belangrijk solicitatiegesprek, feestje of bruiloft? Dan wil je er op je best uitzien. Door middel van een mooie make-up voel je je zelfverzekerd, kom je betrouwbaar over en verzorgd. Ben je verloofd en ga je binnenkort trouwen? Ik help je graag op deze bijzondere dag. Van te voren plannen we een proefmake-up in, hier bespreken we al je wensen en kijken we wat het beste bij jouw past. Op de grote dag zelf kom ik bij je thuis zodat je 's ochtends vroeg niet nog naar de salon hoeft te komen. Nadat de make-up is aangebracht krijg je een sample mee van je lipstick, zo kun je die de gehele dag bijwerken. Benieuwd naar resultaten? Klik dan hier om verschillende foto's te zien.